jobbahosossbild

SKOOG SATSAR PÅ FRAMTIDEN!

Vi är alltid på jakt efter kreativa och nyfikna medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. På Skoog Arkitekter är vi idag 16 medarbetare men vill bli fler. Vi arbetar gränsöverskridande med arkitektur och stadsutveckling och är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer. Vår bredd och kompetens gör att vi kan ta oss an såväl små som stora projekt. Vi vill fokusera på hållbarhet och är övertygade om att arkitektur kan göra världen bättre. Här arbetar vi prestigelöst, hos oss finns det inte bara en stjärna.

Vi sätter ribban högt, men ser också till att du får förutsättningar att nå dit. Du blir uppmanad att ta ett eget ansvar för din utveckling och dina arbetsuppgifter men bakom dig har du engagerade medarbetare som stöttar dig i ditt arbete.

Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter. Vi erbjuder flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, bonusprogram, samarbete med företagshälsovård, studieresor, frukost och annat som vi tror du kommer att uppskatta som anställd hos oss.

Just nu söker vi inga speciella kompetenser men känner du att vi är rätt plats för dig ska du självklart skicka in en ansökan. Skicka CV och ansökan till andreas@skoogark.se så hör vi av oss!